Trenutno pregledavate Andon<i>WIRELESS</i>

AndonWIRELESS

Novi AndonWIRELESS sustav, za poziv na akciju, iz tvrtke Werma, je brz i jednostavan način ciljanog prijavljivanja, prikazivanja i ispravljanja problema. Jeste li uglavnom kvarove i probleme rješavali vikanjem ili šetnjom? Korištenjem AndonWIRELESS sustava sada ih možete profesionalno prijaviti pritiskom na gumb. Bežična veza između gumbova i signalnih stupova čini instalaciju jednostavnijom i bržom nego ikad prije, štedeći vrijeme i novac. Svakom tipkom (Andon WirelessBOX) može se upravljati pomoću mrežnog napajanja ili baterije. To vam omogućuje da ga koristite kao samostalni sustav za mobilne primjene, primjerice na viličarima ili vlakovima za vuču. Neka vaš rad bude zaštićen za budućnost i fleksibilan za veću učinkovitost na radnom mjestu.

 • Andon WirelessSET s kutijom s 5 gumba (Andon WirelessBOX) i signalnim tornjem u 3 sloja
 • Andon WirelessSET s kutijom s dva gumba (Andon WirelessBOX) i dvoslojnim signalnim tornjem

Složite svoj pojedinačni sustav poziva na akciju lako i jednostavno pomoću Werma Quickfinder alata.


Tipične primjene

 • Profesionalno izvještavanje o problemima radnih stanica
 • Kontrola nadoknađivanja materijala s funkcijom potvrde
 • Optimizacija procesa u proizvodnim i logističkim odjelima
 • Kontrola pristupa vratima i ogradama

Prvo pokretanje

 • Konfigurirajte upravljač s gumbovima (Andon WirelessBOX) i prijemnik (primopredajnik)
 • Uključite kutiju s gumbovima (Andon WirelessBOX) putem mrežnog utikača ili baterije
 • Povežite prijamnik (primopredajnik) u signalni toranj bez potrebe za bilo kakvim alatom

Značajke

 • Andon WirelessBOX s 2 ili 5 gumba
 • Signalni toranj s 2 do 5 nivoa
 • Podesivo osvjetljenje tipki
 • Višenamjenska funkcija potvrde
 • Prijemnik za bežični prijem signala
 • Jednostavan softver za konfiguriranje
 • Može se kombinirati s funkcijom upravljačke stanice: lako se nadograđuje na SmartMONITOR ili AndonSPEED

Zašto postaviti Andon sustav?

Pomoću novog Andon WirelessSET-a pozivi na radnju mogu se izvršiti brzo i jednostavno izravno s radne stanice. Operater pritisne gumb kako bi naznačio određeni, prethodno definirani poziv na akciju ili zatražio pomoć. To omogućava kolegama da odmah reagiraju, izbjegavajući dugo vrijeme čekanja i eliminirajući potrebu za dugim transportnim rutama.

Funkcija potvrde poruke omogućuje da trenutni status bude vidljiv svim stranama. Potvrde se mogu poslati i iz drugog upravljača, primjerice, operater prijavljuje nedostatak materijala koristeći svoj Andon WirelessBOX, a logistički stručnjak potvrđuje primitak ove obavijesti putem svog okvira.

Pojedinačni upravljači u sustavu također mogu međusobno komunicirati. Na primjer, vozač viličara može pritisnuti tipku na svom Andon WirelessBOX-u kako bi prijavio ili potvrdio svoj status drugim upravljačima u sustavu bez uključivanja signalnog tornja.

Signalni tornjevi i tipke koriste standardne boje semafora. To pomaže prevladati jezične barijere, a čak i neobučeni ili sezonski zaposlenici mogu odmah koristiti sustav. Osvjetljenje tipki također se može slobodno konfigurirati.

Koje komponente trebam za svoj sustav?

Sve što vam treba je Werma signalni toranj s napajanjem, primopredajnik za prijam signala, Andon WirelessBOX (bilo s 2 ili 5 tipki), USB kabel i opskrbni i konfiguracijski softver.

Ako želite odmah započeti, naručite unaprijed konfigurirani Andon WirelessSET. Dostupan je u dvije verzije (s 2 ili 5 tipki). Možete i sastaviti svoj vlastiti set pomoću našeg Quick Finder-a.

Je li vaše proizvodno okruženje već opremljeno Werma signalnim tornjevima? Tada možete brzo i jednostavno unaprijediti primopredajnike plug & play, spojiti Andon WirelessBOX i postaviti sustav pomoću softvera za konfiguraciju.

Koje su prednosti sustava?

Novi Andon WirelessSET ne samo da se brzo instalira i spreman je za upotrebu, već je i jednostavan i sam po sebi razumljiv. Andon WirelessBOX ne zahtijeva ožičenje, izbjegavajući potrebu za električarom i tako štedi resurse osoblja i vrijeme. Sustav omogućuje upravljanje jednim ili više signalnih tornjeva s jednim ili više upravljača (Andon WirelessBOX). Upravljači također prikazuju status signalnog tornja.

Konfiguracija uz pomoć softvera omogućuje odabir pojedinačnih opcija upravljanja i vizualizacije. To vam omogućuje prilagodbu sustava vlastitim procesima i okolnostima (npr. koliko upravljača ima pristup tornju, kako se poruke prepoznaju itd.).

Andon WirelessBOX može se montirati na dva načina: standardno se pričvrstiti na vijak ili montirati pomoću jake 3M industrijske trake s čičkom, koja pruža veliku fleksibilnost pri odabiru mjesta za pričvršćivanje ili montiranje upravljača.

Koje su funkcije pametnih gumba?

Novi Andon WirelessBOX dostupan je s dvije ili 5 tipki i njime se može upravljati putem USB napajanja ili unutarnjih baterija. Tipke se mogu pojedinačno konfigurirati da odražavaju boje signalnog tornja.

Gumbi također imaju praktičnu funkciju potvrde koja se može koristiti za potvrđivanje izvršenih zadataka. LED zaslon statusa prikazuje status veze, uspješne prijenose, pogreške prijenosa, a također daje i upozorenje ukoliko su baterije prazne.