Trenutno pregledavate Industrijski Ethernet konektori: Najveća ponuda

Industrijski Ethernet konektori: Najveća ponuda

Murrelektronik nudi najširi spektar industrijskih ethernet konektora na tržištu. Bez obzira da li se upotrebljavaju u ožičavanju ormara s IP20 zaštitom, u surovom industrijskom IP67 okruženju, ili iz ormara i uredskog prostora u industrijski prostor – Murrelektronik ima set priključaka koji vam je potreban.

Kabeli su dizajnirani kako bi zadovoljili industrijske zahtjeve na različite načine. Mogu se proizvesti u bilo kojoj duljini, s (proizvoljnim) izborom konektora (ravni, 90 °, 45 °) i smjerom u kojem je izrađen priključak kabela (lijevo, desno, gore ili dolje), u većim količinama ili čak i jedan komad. Kabeli imaju 360° zaštite s opletom kako bi se osigurao siguran prijenos podataka. Kompaktno kućište štedi prostor, dok je RJ45 priključak dizajniran kako bi bio jednostavan za rukovanje i instalaciju.

Murrelektronikovi industrijski ethernet priključni setovi zadovoljavaju sljedeće specifikacije: Cat. 5, Cat. 5e, Cat.6 i Cat.6A.

Svi Murrelektronikovi industrijski ethernet priključni setovi su 100% ispitane kvalitete. To znači da su električki ispitani s obzirom na visoki napon, funkciju, konfiguraciju pinova i kratki spoj, kao i vizualno pregledani kako bi jamčili Murrelektronikov visoki standard kvalitete.