Trenutno pregledavate Kabelske uvodnice s metlicom

Kabelske uvodnice s metlicom

Pločice s metlicom, trake s metlicom za elektroormare, ormare za servere i strojeve

icotek nudi rješenja za kabelske uvodnice u obliku pločica s metlicom i metlice s trakama koje su savršeno prikladne za primjene u kojima nije potrebna visoka brtvljenost. icotek rješenja za brtvljenje metlicom namijenjena su za prašinu i vodove otporne na prljavštinu s ili bez prethodno ugrađenim priključcima. 
Područja primjene uvodnica temeljenim na metlicama su vrlo svestrana, npr. u električnom kućištu, stalcima za poslužitelje, na zidovima strojeva ili podignutim podovima. icotek ploče s metlicama i metlice s trakama su ekonomično rješenje za profesionalno upravljanje kablovima.

Rješenja za brtvljenje metlicama omogućuju smanjeni protok zraka dok se filtriraju prašina i veće čestice. Toplinska zaštita i vizualni pregled su dodatne prednosti. icotek ploče s metlicama također štite kablove od trošenja zbog oštrih rubova izrezivanja.

Pravokutne ploče KEL-BES (NOVO! Sada su dostupne i kao podijeljena verzija KEL-BES-S) točno odgovaraju dimenzijama za rezanje standardnih industrijskih priključaka za 10, 16 ili 24-pin. Za rezanja kružne metričke uvodnice tipa M50 icotek nudi podijeljenu pločicu s metlicom KEL-BES-S50. Može se izravno utisnuti u odrezani vijak ili pričvrstiti zaklopkom. 
Za kabelske prolazne aplikacije u osnovnim verzijama kućišta i stalaka poslužitelja brojnih proizvođača i za široke rezove na strojnim zidovima icotek nudi univerzalnu pločicu KDR-BES-U . Zbog inovativnog steznog profila, traka metlice se može učvrstiti na bilo koji rub lima debljine 1,5 – 2 mm, čak i pod kutom od 90°!

Dvodijelne pločice za pričvršćivanje KDR-BES se isporučuju s ugrađenim gumama za metlicu. Osnovne ploče prikladne su za Rittal TS8 kućišta i izrađene su standardnim Rittal kvačicama.