Trenutno pregledavate Online posjet Vašoj tvrtki!

Online posjet Vašoj tvrtki!

U suradnji s tvrtkom icotek, predlažemo individualni sastanak u kojem će kolege iz Njemačke predstaviti najnoviji icotek katalog, proizvode i njihove primjene. Rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja, te predstaviti proizvode prilagođene potrebama Vaše proizvodnje i prodaje.

Održanim online sastankom, osiguravate si besplatne icotek uzorke i popust na sljedeću narudžbu icotek proizvoda!
Na redovne cijene i popust, odobravamo dodatnih -5% popusta.*

Možete birati između dva datuma, utorak 22.9.2020. ili četvrtak 23.9.2020. i između dvije besplatne online aplikacije Skype ili Blizz. O točnom vremenu ćemo Vas naknadno obavijestiti.

O icotek tvrtki

Patentirani sustav za uvođenja kabela koristi se u različitim industrijama i područjima primjene, te je s godinama postao nezamjenjiv dio industrije. Raspon primjene kreće se od alatnih strojeva, željezničke tehnologije, vjetroelektrana, solarne tehnologije, izgradnje vozila i strojeva za pakiranje do automatizacije i robotike, te primjene u industriji proizvodnje hrane.
Asortiman icotek proizvoda dopunjen je inovativnim rješenjima za EMC kabelsku zaštitu. Korištenjem ovih proizvoda osigurava se pouzdan, učinkovit i siguran rad strojeva i opreme smanjujući smetnje visokih frekvencija.

Pošaljite svoju prijavu!


    Utorak, 22.9.2020.Srijeda, 23.9.2020.

    SkypeBlizz

    Slanjem ovog obrasca dajte privolu za kontaktiranje!

    * Popusti ostvareni putem ove pogodnosti međusobno se ne zbrajaju.