Trenutno pregledavate Podvodni transmiter tlaka ECL 8439

Podvodni transmiter tlaka ECL 8439

Pouzdano i isplativo rješenje za mnoge primjene – također u gustim i viskoznim medijima. Različite vrste materijala omogućuju optimalne uvjetu raznim medijima dok pametan i robustan dizajn jamči točan i stabilan tlak te pouzdana mjerenja razine čak i u teškim uvjetima rada.

Novi ECL 8439 podvodni transmiter tlaka idealan je izbor za pouzdano i ekonomično mjerenje u primjenama s pitkom, recikliranom i otpadnim vodama, uljima i gorivima, morskom vodom i ostalim primjenama. 
Robusni keramički osjetilni element proizvodnje Trafag tvrtke i elektronika visokih performansi temeljenih na Trafag ASIC omogućuju precizno mjerenje čak i kod teških uvjeta. Elektronika je u skladu s EMC standardima EN/IEC 61000-6 i ima integriranu zaštitu od munje kao standard.

Tlačni spoj, pokriven izmjenjivim poklopcem, ima široki konusni otvor koji je idealan i za viskozne medije, a i dalje štiti membrane za mjerenje od oštećenja. ECL 8439 je dostupan u AISI316L ili čeliku 1.4462. Duplex čelik posebno se preporuča za primjenu kod morskih uvjeta, te je također dobra i isplativa alternativa za titan.
Informacije o tipu i specifikacijama su laserski ugravirane kako bi se osiguralo jednostavno prepoznavanje svih relevantnih parametara uređaja, čak i nakon mnogo godina korištenja u agresivnim medijima (uvjetima).

Kompaktno kućište s promjerom od 25 mm i duljine oko 100 mm je dostupan u dvije verzije: U potpuno cilindričnoj standardnoj verziji i OEM verziji s M22x1.5 adapterom navoja. M22x1.5 navoj se može koristiti za spajanje adaptera za kabelske cijevne sustave ili montiranje odašiljača u spremnik. Obje verzije mogu biti uronjene u vodu do 20 metara dubine.

Svojstva i prednosti:

  • Pogodan za debele i viskozne medije
  • Različiti materijali za optimalnu kompatibilnost medija
  • Integrirana zaštita od groma
  • Za obradu vode, morske vode, ulja i goriva, itd
  • Princip mjerenja: film na keramici
  • Područje mjerenja: 0 … 0,1 do 0 … 2,0 bara; 0 … 1,5-0 … 30 psi
  • Temperatura medija: -25 ° … 70 ° C
  • Izlazni signal: 4 … 20 mA

Tehnički podaci: