Trenutno pregledavate Novi transmiter tlaka ECTN 8477 za maritimnu industriju

Novi transmiter tlaka ECTN 8477 za maritimnu industriju

Upotpunjuje Trafag portfolio proizvoda za brodogradnju

Pouzdan i robustan transmiter tlaka ECTN 8477 za maritimnu industriju upotpunjuje Trafag asortiman proizvoda transmitera tlaka za industriju brodogradnje. Proizvod je već odobren za ugradnju na brodove od strane klasifikacijskih društava GL-DNV, KRS i RINA. 
Morski transmiter tlaka ECTN 8477 sa thick-film-on-ceramic (debelim-filmom-na-keramici) senzorom baziran je na tehnologiji ECTfamily koja je dokazala svoju pouzdanost u tisućama zahtjevnih industrijskih primjena. Transmiter tlaka ECTN 8477 je već odobren za ugradnju na brodove od strane klasifikacijskih društava GL-DNV, KRS i RINA, a uskoro i novih.

Mjerenje tlaka dostupno je u rasponu od 0 … 1 bar pa do 0 … 400 bara, dopuštena temperatura u rasponu od -25 … 85 ° C, dizajn kod kojeg je znatan naglasak usmjeren na robusnost i zaštitu od vibracija, i EMC zaštita, idealni su preduvjeti za upotrebu u maritimnoj industriji, gdje su zahtjevi za pouzdanost i sigurnost izuzetno visoki. Kako bi se osiguralo ispravno i dugoročno stabilno mjerenje čak i u vrlo korozivnim okruženjima, transmiter tlaka ECTN 8477 je dostupan u AISI316L materijalu kao standard, ali i po potrebi u duplex čeliku 1.4462 otpornom na slanu vodu te titanu.

Morski transmiter tlaka ECTN 8477 upotpunjuje Trafag portfolio transmitera tlaka za maritimnu industriju. Trafag, renomirana tvrtka u brodograđevnoj industriji zadnjih 50 godina, dobro poznata po svojim pouzdanim rješenjima za mjerenje tlaka i temperature, nudi pored ECTN 8477 još dva transmitera tlaka za maritimnu industriju: EPN / EPNCR 8298 i NAE 8256, koji se temelje na tankoslojnoj-onsteel tehnologiji senzora. EPN / EPNCR 8298 je prvi izbor kad je u pitanju mjerenje tlaka do 2500 bara i općenito gdje je presudna dugoročna stabilnost. NAE 8256, koji ima isti izuzetno stabilan senzor od tankoslojnog čelika, jedini je transmiter tlaka na tržištu vrlo male veličine od HEX19, koji je idealan za ograničene prostore.

Tehnički podaci H72322