Trenutno pregledavate Upravljanje kabelima i EMC zaštitne stezaljke za uzemljenje kabela za upravljačke ploče, kućišta i ormare

Upravljanje kabelima i EMC zaštitne stezaljke za uzemljenje kabela za upravljačke ploče, kućišta i ormare

Izgradnja upravljačke ploče potrebna je u brojnim područjima: građevinska tehnologija, elektrotehnika, industrijska automatizacija, distribucija energije, mrežna tehnologija, telekomunikacije… U tim područjima elektroinženjeri su suočeni s rokovima i troškova. Visoki zahtjevi postavljaju se prema pojedinačnim rješenjima upravljačkih ploča, kratkom vremenu proizvodnje i visokoj kvaliteti uz niske troškove. icotek nudi visoko učinkovita i isplativa rješenja za svaku primjenu upravljačke ploče u područjima provođenja kabela, upravljanja kabelima i EMC zaštitom kabela.

Razdjelni sustavi provođenja kabela i kabelske uvodnice tvrtke icotek omogućuju brz, siguran i isplativ način napajanja nekoliko unaprijed montiranih kabela (npr. kružni M priključci, Profibus, D-Sub, više-pinski utikači za napajanje …) putem upravljačke ploče, zidova ormara ili kućišta, postolja ili krovova bez poništavanja jamstva za kabele. Razdjelne icotek komponente za provođenje kabela brtve ulazne točke do IP66 / IP68 / UL tipa 4X nominalne zaštite i osiguravaju zaštitu od naprezanja prema EN 62444.

Kablovi bez konektora, kao i pneumatska i hidraulična crijeva mogu se provesti kroz membranske uvodne ploče s više kabela koje pružaju zaštitu do IP66/IP68 i UL type 4X.

Mnoge naše komponente za provođenje kabela prikladne su za standardne izreze višestrukih industrijskih konektora (npr. Hartingom, Molexom …) ili se postavljaju na okrugle metričke izreze od M16 do M85.

Za primjene sa nižim zahtjevima zaštite od ulaska (npr. za serverske stalke) icotek nudi »ploče i trake s četkama za okrugle i pravokutne izreze.

Za ugradnju komponenti za provođenje kabela icotek nudi brojne ploče i sustave montaže za podnožja, zidove i krovove mnogih proizvođača kućišta (npr. Rittal, Pentair Hoffman, Fibox …).

Za sigurno i strukturirano upravljanje kabelima i zaštitu od naprezanja električnih vodova icotek nudi nekoliko »ploča za zaštitu od naprezanja za različite načine montaže.

Uzemljenje EMI kabela vrlo je važno. Područje gdje je kabelski oklop spojen na uzemljenje kućišta kritična je točka. Vrlo je važno da veza ima nizak otpor (EMC). icotek SKL kabelske stezaljke oklope jeftino su, ali visoko učinkovito i univerzalno rješenje. SKL stezaljke mogu se ugraditi na DIN šine, zidni panel ili izravno na pretvarače frekvencije, pogone ili module sabirnica. U usporedbi s konvencionalnim EMC nosačima, upotrebom SKL linije može se postići do 50% veće kontaktno područje.

Općenito, icotek proizvodi imaju visoku kvalitetu i izvanrednu učinkovitost. Svi icotek proizvodi se brzo i jednostavno instaliraju i montiraju pomoću kabela, tijekom početne instalacije, kao i u slučaju održavanja ili naknadne ugradnje.

Icotek komponente za provođenja kabela u skladu su s važnim odobrenjima i standardima poput IP i UL zaštite, UL prepoznatljivošću ili DNV-GL certifikata, što icotek čini snažnim i pouzdanim partnerom za elektroinženjere.