Trenutno pregledavate WeASSIST – optimizacija procesa u jednoj minuti!

WeASSIST – optimizacija procesa u jednoj minuti!

Werma nudi rješenje za praćenje i optimizaciju svih procesa, temeljeno na oblak (engl. cloud) tehnologiji i namijenjeno za svim industrijama

WeASSIST je inovativno “plug & play” rješenje za sveobuhvatno trajno praćenje svih proizvodnih i logističkih procesa – temeljeno na oblaku (engl. cloud), jednostavno za instalaciju, brzo retrofitno i široko skalabilno. Bilo da se koristi na strojevima ili sustavima, u logističkim područjima ili na ručnim radnim stanicama – WeASSIST by Werma osigurava transparentnost, digitalnost i prikaz informacija u stvarnom vremenu. To pomaže prepoznati probleme prije nego što se pojave i stalno optimiziranje procesa.

WeASSIST – budite u toku u stvarnom vremenu

WeASSIST tvrtke Werma idealno je rješenje za sve tvrtke koje žele unijeti potpunu transparentnost u svoj cijeli lanac vrijednosti. Rješenje za sve vrste industrija, temeljeno na oblak tehnologiji, sastoji se od hardvera i softvera, te brzo i jednostavno pretvara umrežavanje i industriju 4.0 u stvarnost i bez većeg instalacijskog rada ili programiranja. To omogućuje jednostavnu implementaciju sveobuhvatnog nadzora i stalne optimizacije svih proizvodnih procesa – digitalnih, temeljenih na oblaku i skalabilnih u bilo kojem trenutku.

Svi relevantni podaci su jasno prikazani bez obzira na izvor (proizvođač, vrsta i starost strojeva ili ručnih radnih stanica). Za razliku od složenih MDC/MES sustava ili IoT rješenja, WeASSIST omogućuje jednostavno identificiranje i procjenjivanje svakog potencijala optimizacije: u stvarnom vremenu i s bilo kojeg mjesta.

WeASSIST – počnite brzo!

Rješenje tvrtke Werma temeljeno na oblaku, koje se može nadograditi bilo kada, omogućuje optimizaciju procesa u jednoj minuti: jednostavno integrirajte hardver u radne stanice ili strojeve i aktivirajte pristup softveru. Zatim konfigurirajte hardver, softver i pojedinačne postavke, uloge i korisnike – i gotovi ste. Svi integrirani strojevi i radne stanice odmah će prijaviti svoj status izravno softveru. To omogućuje da se problemi odmah identificiraju i procesi se konstantno optimiziraju kroz analize – optimizacija nikada nije bila tako laka.

WeASSIST nudi trenutnu i potpunu transparentnost u vezi sa svim radnim stanicama, strojevima i sustavima te isporučuje izvješća pritiskom na gumb kako bi se olakšala stalna optimizacija svih procesa. Sustav je fleksibilan i može se naknadno ugraditi u bilo koje vrijeme, što vam omogućuje jednostavnu nadogradnju postojećih strojeva ili radnih stanica.

WeASSIST – optimizacija u jednoj minuti!

Budući da su rješenja “izvan okvira”, hardver i softver se brzo postavljaju. WeASSIST se može lako integrirati u postojeće strukture kao rješenje za naknadnu ugradnju. Budući da se radi o rješenju u oblaku, uvijek možete biti u toku, s bilo kojeg mjesta, koristeći bilo koji uređaj. To znači da optimizacija procesa nikada nije bila tako jednostavna – Werma to naziva “optimizacija procesa u jednoj minuti”.

WeASSIST – svako veliko rješenje može početi malo!

WeASSIST vam daje sve opcije koje su vam potrebne za implementaciju optimizacije procesa na temelju vaših specifičnih zahtjeva. Bez obzira želite li započeti s malim, velikim ili negdje između: ovo rješenje je lako skalabilno i može se prilagoditi specifičnoj infrastrukturi proizvodnje ili otpreme u bilo kojem trenutku zbog svog modularnog dizajna.

Osim toga, softverski potpomognuta konfiguracija također omogućuje individualne opcije upravljanja i vizualizacije. Kao rezultat toga, možete bez napora prilagoditi sustav kako bi odgovarao vašim vlastitim procesima i situaciji.