Trenutno pregledavate Werma predstavlja AndonSPEED

Werma predstavlja AndonSPEED

Jedinstveni Andon signalni sustav za optimiziranje procesa u skladištu.

Werma Signaltechnik, sa sjedištem na jugozapadu Njemačke, na „LogiMAT-u u Stuttgartu (8.-10 ožujka 2016) predstavit će jedinstveni, inteligentni signalni sustav Andon dizajniran za skladišta i djelatnosti pakiranja. Za razliku od već ranije poznatog Andon sustava za svjetlosnu signalizaciju, novi sustav daje jasan i neposredni svjetlosni signal operativnih stanja i njhovih promjena te dokumentira i analizira neproduktivne događaje.

Signalizirajte poziv za djelovanje / Pošaljite signal za pomoć direktno s radne stanice

AndonSPEED omogućuje djelatniku da jednostavnim pritiskom tipke na njegovoj stanici za pakiranje aktivira signalno svjetlo čija boja daje jasnu naznaku koja vrsta pomoći je potrebna što ubrzava intervenciju i smanjuje vrijeme reakcije. 
Neovisno o tome radi li se o potrebi za dostavom materijala za nastavak rada ili je potrebna pomoć oko nekih drugih stvari, pomoću AndonSPEED sustava prikladna i pravovremena intervencija udaljena je samo jedan pritisak gumba. AndonSPEED uvelike pomaže smanjiti zastoje te ubrzati rad što čini cjelokupnu proizvodnju efikasnijom.
AndonSPEED nije samo brz i jednostavan za instalaciju, nego je intuitivan i stoga vrlo jednostavan za korištenje. Različiti događaji ili zahtjevi su obično signalizirani s crvenim / zelenim /žutim svjetlo te je potrebno jako malo treninga da se shvati značaj pokazivača koji može biti značajan faktor, ako je radna snaga u velikoj mjeri neiskusna ili sezonska.

Poboljšajte procese korištenjem generiranih izvješća i analiza

AndonSPEED prikuplja i pohranjuje sve statuse promjene svjetla i može generirati izvješća i analize. Programski paket isporučen sa sustavom pruža točne i nepristrane procesne podatke te poboljšava transparentnost rada.
Odluke mogu biti izrađene na temelju nepristranih podataka na temelju AndonSPEED izvješća. Vrlo lako se mogu identificirati zastoji te se procesi sukladno tome mogu optimirati i uvoditi dugotrajne protumjere. “Moguće je smanjenje zastoja na pojedinom radnom mjestu čak i do 50%, komentira Winfried Huber”, voditelj prodaje u Werma Signaltechnik.

Podaci su prikazani putem jasnih vizualnih prikaza, omogućujući vam pregled radnji s različitim svojstvima i lakšu identifikaciju mogućih nedostataka.
Poboljšana transparentnost prekida i vrijeme čekanja omogućava uvođenje kontinuiranih mjera poboljšanja kako bi se otkrili skriveni potencijali i optimizirali procesi.