Od samog osnutka tvrtke Varga Elektronik d.o.o. do današnjeg dana, slijedili smo mudru izreku velikog izumitelja Th. A. Edisona da je uspjeh 1% sreće i 99% predanog rada. Na tim temeljima bazira se tijek našeg poslovanja te stalno usavršavanje i doškolovanje djelatnika tvrtke Varga Elektronik d.o.o.
Veliku važnost polažemo na mladi naraštaj, na njihovo daljnje usavršavanje i zaključno potpuno uključivanje njihovog znanja u rad tvrtke. Uz stariji kadar koji posjeduje veliko iskustvo na području industrijske elektronike te mladog visokoškolovanog kadra možemo sa ponosom tvrditi da je tvrtka Varga Elektronik d.o.o. idealna mješavina iskustva i znanja.
Takvim pristupom poslu, savjesnim i odgovornim radom zadobili smo povjerenje renomiranih tvrtki i grupacija iz najzahtjevnijih zemalja zapadne Europe. Danas sa ponosom razvijamo, konstruiramo, izrađujemo, održavamo naše strojeve i postrojenja širom Europe. Trenutna naša proizvodnja plasira se preko 90% na strana tržišta.
Zastupamo proizvođače komponenti i opreme za industrijsku elektroniku – WERMA, CONTRINEX, MURRELEKTRONIK, SCHLEGEL, ROLEC, ICOTEK, COMAT, KONTRON SOLAR, PULS, TRAFAG

Varga Elektronik
Varga Elektronik
zaposlenih
različitih projekata godišnje
+
godina poslovanja
artikala koje nudimo kroz zastupstva 12 renomiranih tvrtki
+

Certifikati

Dana 25. 09. 2015. priveli smo projekt uvođenja Sustava kvalitete po normi IS0 9001:2008 kraju dobivanjem certifikata od certifikacijske kuće TQV. Zahvaljujući napornom radu cijele tvrtke tijekom proteklih 12 mjeseci te uz pomoć konzultanta implementirali smo Sustav za upravljanje kvalitetom po normi ISO 9001. Uloženo vrijeme, trud i financijski resursi uloženi u pripreme i implementaciju sustava potvrđeni su izdanim certifikatom. Dobivanjem certifikata dokazali smo da je sustav uspješno implementiran. Naši klijenti, poslovni partneri i ostali sudionici na tržištu mogu biti sigurni kako je uvedeni sustav za upravljanje kvalitetom uveden te da funkcionira na odličan način.

Na uvođenje i primjenu sustava za upravljanje kvalitetom odlučili smo se kako bi našim kupcima, poslovnim partnerima ali i budućim kupcima mogli dokazati da je poslovanje tvrtke uređeno do najmanjih detalja te da s tvrtkom Varga Elektronik d.o.o. dobivaju pouzdanog i certificiranog partnera. Sustavom za upravljanje kvalitetom prema normi ISO 9001 tvrtka dokazuje svoju sposobnost dosljednog dobavljanja proizvoda koji ispunjava zahtjeve kupaca i zahtjeve zakona i propisa.

Zbog težnje za stalnim napretkom i poboljšanjem naših usluga odlučili smo se i na uvođenje Sustava za upravljanje okolišem organizacije ISO 14001. Nakon pozitivnog iskustva uvođenja ISO 9001 sustava povjerenje smo i u ovom slučaju dodijelili certifikacijskoj kući TQV Adria koja nam je pomogla u svim aspektima uvođenja i jednog i drugog ISO standarda. Zahvaljujući neumornoj ekipi unutar tvrtke sve zadatke ispunili smo u rekordno kratkom roku. Uloženo vrijeme, trud i financijski resursi uloženi u pripreme i implementaciju sustava potvrđeni su izdanim certifikatom. Dobivanjem certifikata dokazali smo da je sustav uspješno implementiran. Naši klijenti, poslovni partneri i ostali sudionici na tržištu mogu biti sigurni kako je uvedeni sustav uveden te da funkcionira na odličan način.

Na uvođenje i primjenu sustava za upravljanje okolišem odlučili smo se kako bi našim kupcima, poslovnim partnerima ali i budućim kupcima mogli dokazati da je poslovanje tvrtke uređeno do najmanjih detalja te da s tvrtkom Varga Elektronik d.o.o. dobivaju pouzdanog i certificiranog partnera. Sustavom za upravljanje okolišem prema normi ISO 14001 tvrtka dokazuje svoju brigu za okoliš te njegovo očuvanje i za buduće generacije.

Saznajte više...